YKS KURS PROGRAMLARI

Anasayfa » YKS KURS PROGRAMLARI

Öğrencilerimiz için en iyi YKS hazırlık programları

Teori Akademi olarak 10 yıllık deneyimimizle öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim ve öğretim alabilmeleri için bilgi ve deneyimimizi paylaşıyoruz.

Eğitim ve öğretim programlarımızı kişiye özel takip sistemi ile öğrencilerimize ve velilerimize sunuyoruz. Öğrencinin akademik, duygusal, sosyal gelişimlerini hedeflediğimiz eğitim sistemimizle öğrencilerimizi çok yönlü geliştirmek için profesyonel ekibimizin de bilgi, deneyimlerinden de yararlanarak öğrencilerimizin güçlü yönlerini pekiştirip zayıf yönlerini tespit ederek geliştiriyoruz.

Bizimle yola çıkan her öğrenci bizim için çok kıymetlidir. Öğrencilerimize YKS sürecinde hak ettikleri ilgi ve desteği sunabilmek için özel olarak oluşturduğumuz butik sınıflarda eğitim öğretim veriyoruz.

Öğrencilerimizin ve velilerimizin nasıl bir süreçle karşı karşıya olduklarını netleştirebilmek adına hem YKS ÖĞRENCİ SEMİNERİ hem de YKS VELİ SEMİNERİ ile sürecin çerçevesini çizip yol haritamızı öğrenci ve velilerimize sunuyoruz.

Öğrencilerimizin başarı ve motivasyonlarını arttırmak için birebir sistemimizle öğrencilerimizin her adımında yanında oluyoruz. Branş öğretmenleri, mentor öğretmenler, rehberlik servisi ve yönetim olmak üzere dört koldan öğrencilerimizin gelişimini takip ederek hem moral, motivasyon hem de akademik ilerleyişini takip ediyoruz.

YKS sürecinde öğrencilerin kendilerini akademik ve sosyal alanda doğru tanımalarını sağlamak, okul sınavlarında ve diğer sınavlarda yaşanan stresinin etkilerini azaltmak ve sosyal gelişimlerini desteklemek için eğitsel ve sosyal aktiviteler düzenliyoruz ve öğrencilerimizin eğlenceli ve öğretici anılara şahit oluyoruz.

 

Siz de YKS sürecini doğru hamlelerle ilerletmek hem en iyi eğitimi hem en iyi öğretimi almak için TEORİ ailesine katılın!